Таг: симона станковиќ

Симона Станковиќ: „Секој Македонец во Дубаи има свое искуство, но често...

Бројот на млади иселеници од Македонија кои сонот за поквалитетна работа го бараат надвор е се поголем, па тоа не поттикна да позборуваме со...

НАЈНОВИ