Три хороскопски знаци кои ќе имаат луда среќа од 16 октомври

|

Три хороскопски знаци ќе имаат многу среќа во втората половина на октомври, па дознајте дали и вие сте меѓу среќниците.

Според толкувањето на хороскопот, на 16 октомври нè очекува голема енергетска промена на небото – полна Месечина во Лав.

Овој астролошки феномен ќе го направи овој период многу интензивен за некои хороскопски знаци, додека други лесно и безгрижно ќе ги поминат овие промени и ќе бидат вистински среќници.

Три знаци ќе имаат многу среќа во тој период, а еве за кои се работи.

Близнаци

Полната Месечина во Лав ја подига вашата свест во области кои не се физички опипливи. Тоа ќе ви помогне да го отворите умот и да станете свесни за работите што директно или индиректно ги избегнувате. Ќе ве потсети дека на некои работи сепак им треба време и посебно внимание. Престанете да ги метете проблемите под тепих. Техниките за релаксација можат да ви помогнат да ги редефинирате вашите приоритети и да се осигурате дека вашите физички и ментални потреби се задоволени.

Девица

Полната Месечина во Лав ќе го промени вашиот поглед кон светот. Тоа се преселува во вашата куќа на животна филозофија и укажува на важно време за истражување, проширување на хоризонтите и ценење на различни навики и култури надвор од вашата. Можеби ќе почувствувате потреба да се нурнете во книгите за позитивна трансформација кои досега не сте можеле да ги прочитате или да навлезете подлабоко во вашата потсвест.

Јарец

Полна Месечина во Лав ви носи необична игра. Ќе ве инспирира да ги креирате и користите сите ваши креативни идеи. Сега е време да ги претворите во деловни потфати. Ова ќе ве поттикне да се опкружувате со друштво за кое знаете дека може да ги задоволи вашите духовни потреби. Дополнително, ќе ве води да работите на себе и да ги подобрите оние работи кои му дозволуваат на вашето внатрешно дете да се опушти и да ја засити неговата љубопитност.