Вистинска убавица и без шминка: Еве како изгледа водителката Бубе Јанева пред да се уклучат камерите (ФОТО)

|

Сите многупати досега сме виделе и посведочиле на моќта на шминката и колку таа знае да направи чуда и неверојатни трансформации. Имено секоја жене одбира впечатлива шминка за некој значаен и голем настан.

Јавните личности кои секојдневно се појавуваат прес камерите знаат колку е напорно постојаното шминкање, но за жал за нив тоа е неизбежен утрински “ритуал”. Освен тоа што им одзема одредено време во денот, ТВ водителките би кажале дека понекогаш им е навистина напорно, особено за лицето.

ТВ водителката и презентерка Бубе Јаневска на својот Инстаграм го покажа процесот на пред и потоа додека ја средува познатиот шминкер Дадар.

Кога шминката беше готова, Бубе го покажа крајниот рзултат седната на пултот за вести пред камеите во издание какво гледачите најмногу ја препознавааат.

Вака или онака Јаневска важи за една од најубавите телевизиски водителки и е прекрасна во секое издание.