Во новата сезона на „Се или нешто“ Лила го промени својот имиџ – изгледа преубаво

|

Септември е месец за нова сезона на квиз шоуто „Се или нешто“ каде Лила се јавува во улога на водител.

А, Лила токму од својата канцеларија, односно својата работна соба и гардеробер од телевизијата се пријави со нов имиџ, подготвена за снимање.

Изминатите години таа докажа и покажа дека храбро им пристапува на промените, па така и сега со нов имиџ односно фризура се враќа на работа.

Потемна коса, скратена и поразлична од досега. Како ви се допаѓа?