Девојчето ѝ мавна на мечката: Нејзината реакција е неверојатна (ВИДЕО)

ИЗВОРСкопје24
|

Малото девојченце се возеше во автомобилот кога покрај нив застана една мечка. Девојчето одлучи да ѝ мавне со раката, а нејзината реакција ги воодушеви сите. Љубезната мечка одлучи да го направи истото – весело му мавна на девојчето за да му отпоздрави.