(ФОТО) Ова е вилата што Лукас и ја остави на поранешната сопруга Соња – Мермерни скалила, огромни огледала

ИЗВОРНов Лист
|

Со оглед на тоа што Соња е многу активна на „Инстаграм“, често објавува детали од својот дом каде ужива во друштвото на своите ќерки.

Омилен детаљ и е огледалото кое се протега по целиот ѕид, а во кое покрај совршените аутфити кои ги фотографира во него, можете да ја видите и целата дневна соба, украсена како во бајка.

Домот е украсен со уметнички дела, скапи детали, но и убави цвеќиња во кои Соња посебно ужива.