Роналдо сними реклама од која може да ви падне незгодно кога ќе ја погледнете

|

Кристијано Роналдо сними реклама за азискиот пазар, можеби неговата најлоша во маркетинг кариерата.

Рекламата е за азиската интернет платформа „Шопи“ која функционира како „Амазон“. Можеби таа е интересна за тој пазар, но нас ни изгледа лошо до степен на незгодност.

Но на Роналдо веројатно и не му е грижа за естетскиот впечаток од рекламата, тој секако заработил огромна сума за да биде главно лице на „Шопи“.