‘САКАВ ДА КРЕНАМ РАЦЕ ОД ПЕЕЊЕ!’ Елма ја шокираше јавноста со својата изјава, па ја отвори душата и откри дека оваа песна ја воскресна

ИЗВОРНов Лист
|

Во новото издание на познатата емисија „Амиџи шоу“, водителот и автор Огњен Амиџиќ беше домаќин на актуелниот тим од сцената, меѓу кои беа пејачките Елма Синановиќ, Моника Ивкиќ, Миле Китиќ и Дарко Лазиќ.

На самиот почеток, Елма ја допре нејзината сегашна огромна популарност, и кај помладата и кај постарата публика.

Други велат дека „Чекор до дното“ е најголемиот хит оваа година, јас сум само тука за да потврдам и да пеам. Работев цело лето и сум презадоволна. Не сум бил никаде десет години, не сум се појавила никаде, буквално се откажав од се, но мојот продуцент некако веруваше во мене, најмногу од се влијаеше да се вратам да ја работам оваа работа – вели пејачката, и додава:

Навистина ги кренав рацете, не сакав повеќе да пеам. Се откажав еден период, но тој е заслужен за тоа што се вратив, и затоа сум многу среќна. Навистина не бев свесна колку моите песни се слушаат и колку сум популарна. Само што сега го отворам, како да штотуку почнав да пеам, многу ми е мило за тоа – заклучува Елма Синановиќ во емисијата „Амиџи шоу“.