Со факели и македонски знамиња Иџе ја прослави новата европска титула – ВИДЕО

|

Maкедонскиот шампион Игор Иџе Стефановски третпат по ред стана европски шампион на ридско брзински трки.

Иџе знаеше и како да го прослави големиот успех до кој стигна со седум победи во десет трки.

Следуваше големо славје со неговите верни навивачи со факели и македонски знамиња.