(ВИДЕО)Учесник избркан од „Задруга“: Обезбедувањето го придружуваше, учсниците останаа без зборови

ИЗВОРНов Лист
|

Во текот на попладневните часови дошло до жесток конфл икт меѓу Лепо Миќа и Урош Ќертиќ, а на крајот морало да реагира и обезбедувањето.

Во еден момент каскадерот излегол во дворот пред куќата, но ниту тоа не го спречило Миќа да го следи и да продолжи да навредува.

Среде викање Миќа забележа дека Урош го презема обезбедувањето пред портите на Задругата, а видеото се појави на социјалните мрежи.

– Ќе излезеш, а? Те вадат, нарк оман. Каде одиш? – ечеше Миќа, додека камерата не го сними моментот кога Кертиќ го напушта имотот.Видеото можете да го погледнете со клик ТУКА.