Каролина Гочева ги покажа долгите нозе во црн мини фустан (ФОТО)

ИЗВОРНов Лист
|

Каролина Гочева, покрај убавиот глас е на врвот и со нејзиниот стил и изглед.
Инаку, пејачката важи како една од најдобро облечени познати личности кај нас, не само на сцената туку и во приватниот живот.

Пејачката очигледно го следи непишаното правило дека секоја жена треба да има барем еден црн мини фустан во својот плакар, а тоа ни го докажа со новата фотографија која ја објави.