Нема родител кој не ја знае детската песничка со над 6 милијарди прегледи на ЈуТјуб

|

Само на официјалниот канал на Youtube.com оваа детска песничка има над 6 милијарди прегледи. А има уште многу други корисници кои ја имаат постирано оваа песничка и имаат милиони прегледи.

Очигледна е нејзината популарност, а веруваме дека оваа песничка е добро позната и кај нас. На Родителите веројатно им е мака од оваа песна но најмладите ја сакаат, па многу често е пуштена на „рипит“ само и само да има мир во куќа 🙂

Доколку сеуште не знаете за која песничка станува збор, повелете запознајте ја фамозната „Baby Shark Dance“: