Најубавиот зимски град на светот: Москва е магична во зима

ИЗВОРФемина
|

Кристина Макеева е млада Русинка, најпозната по своите зимски пејсажи од родната Москва. И за оваа година, таа подготви галерија која навистина ќе ви го згрее срцето.

Уживајте!