Една фотка – милион лајкови: Овие тројца лепотани неодоливо потсетуваат на својот легендарен татко

|

Сопругата на легендарниот фудбалер, Антонела Рокузо објавила фотка од тројцата синови и ги воодушевила фановите на својот сопруг Леноел Меси. Тие многу потсетуваат на својот татко. За неполни 10 часа, фотографијата “собрала” милион лајкови.

Според фановите, најмалиот Чиро е оној кој најмногу потсеќа на својот татко.

Лео Меси и Антонела Рокузо имаат три сина, најстариот Тијаго има 7 години, вториот Матео има 4 години, додека најмладиот Чиро се родил минатата година, а наскоро ќе наполни 1 година!