Како да ја манифестирате љубовта во 4 чекори: Повикајте романтични понуди во вашиот живот

|

Законот за привлечност вели дека всушност можете да манифестирате сè ако вложите ум и енергија. Можеби сте ја читале „Тајна“, најпродаваната книга на Ронда Бирн за законот на привлечност, или сте налетале на видеа од духовни учители кои ве учат точно како да ја манифестирате работата од соништата, станот или партнерот… Ова е почетокот на приказната .

Ова се основни инструкции чекор-по-чекор за тоа што да правите, колку е потребно и како да знаете дали вашата манифестација функционира.

Значи, како ја манифестирате љубовта?

Постојат неколку различни начини да се манифестира љубов во вашиот живот, но еден заеднички метод е преку ритуалот на изразување љубов. Овие ритуали може да се изведуваат било кога и било каде, но според експертите во оваа област, најдобро време за нивно извршување е петок („бидејќи со петок владее Венера, планетата на љубовта, романтиката и врските“) ноќе (бидејќи Месечината создава сигурност, стабилност и хармонија во љубовните односи“). Еве што да правите:

1. Напишете писмо за намерите
Прво, разјаснете што сакате од вашиот идеален партнер. Кој е тој човек? Какви квалитети имаат? Потоа ќе ги поставите овие желби во писмо – или петиција – со намера. Бидете што е можно поконкретни, сè до физичката привлечност и финансиите. Можете дури и да го вклучите името на одредена личност ако сакате. И не се чувствувајте виновни за тоа што го сакате.

Направете го вашето писмо јасно и концизно, а можеби дури и да го завршите со фраза во стилот: „Ги манифестирам резултатите од моето највисоко добро и највисокото добро на сите вклучени“.

2. Замислете го тоа – Откако ќе го напишете вашето писмо за намери, ќе сакате да го визуелизирате. Визуелизирајте се себеси како правите работи во кои би уживале или би ги цениле за сродна душа или за таа конкретна личност од интерес. Визуелизирајте го нивното име, нивниот имиџ и испратете им добри намери – испратете им ја исцелителната енергија на љубовта, (ментално) охрабрувајќи ги да не вршат притисок и да не избрзуваат со процесот бидејќи тој е веќе постигнат духовно.

3. Испратете ја вашата порака до универзумот – Кога ќе завршите со визуелизацијата, испратете ја вашата порака до универзумот. Направете олтар простор за вашето писмо и запалете розова свеќа, бидејќи розовата се користи за самољубие, љубов и ритуали засновани на Венера при работа со свеќи. Набавете обична свеќа без мирис за ова. Ставете го вашето писмо близу или под свеќата, но не ја горете хартијата. Палете ја оваа свеќа секој ден додека целосно не изгори и чувајте го вашето писмо таму додека не се открие вашата личност или врската не се воспостави. Пред да го ставите писмото на олтарот, трипати преклопете го кон себе, бидејќи така повикувате енергија.

Работа со кристали како што е розовиот кварц („камен на љубовта што ви го отвора срцето и ве прави поприемливи за љубов“), малахит („се користи за отворање срца, како и за негување здрави врски“) и лепидолит („за оние кои имаат траума и потребно е исцелување: може да помогне и при анксиозност околу манифестирање“), исто така може да помогне да се зајакне вашата манифестација.

4. Отелотворување на вашата листа – Последниот (а можеби и најтежок) чекор е да ја отелотворите вашата листа на желби. Сè што сакате од оваа личност дајте на себе. На овој начин можеме да станеме магнет за привлекување некого со квалитетите што ги сакаме.

Знаете како луѓето велат дека најважната врска што можете да ја имате е со себе? Па, токму тоа е концептот на дело. Во основа, кога ќе можете да си ги дадете работите што сакате да ви ги даде партнерот, ќе ја привлечете љубовта што ја заслужувате.

Кога вибрираме на фреквенцијата на љубовта, стануваме многу привлечни за другите. Најпривлечното и најкорисното нешто што можете да го направите за да манифестирате љубов е едноставно да шетате наоколу и да се чувствувате како веќе да сте во оваа идеална врска – веќе ја имате љубовта што ја сакате – и тоа е гаранција дека таа ќе дотрча до вас.

Кои се знаците дека вашата љубовна манифестација функционира?

Ќе знаете дека вашиот партнер од соништата е на пат или веќе е таму бидејќи ќе почнете да забележувате синхроничност (значајни коинциденции) во секојдневниот живот, како:

– Постојано го гледате нивниот роденден, име или нешто посебно поврзано со нив во светот околу вас.
– Чувствувате моментална привлечност кон некој што штотуку го запознавте.
– Чувствувате гравитациска привлечност кон некого. Не можете да престанете да размислувате за нив, можеби дури и – сонувајте за нив или имате дежа ву.
– Гледате одредени броеви на ангели. На пример, 222 често се гледа како порака за љубов – знак да се направи длабока врска или да се работи за нешто да трае.
– Тоа е само чувство. Можеби ќе почнете да чувствувате дека нешто се менува, особено ако имате развиена интуиција.

Извор: Екран.мк